Urmatoarea etapa


A fost productia de furtun PSI, cu destinatie in mediile grele de lucru, intr-o perioada relativ scurta producand peste 1,5 milioane metri liniari, devenind al doilea producator intern. In aceeasi etapa, societatea noastra a inceput sa produca coturi sudate cu dimensiuni (diametru) intre 34 mm si 324 de mm, in felul acesta reusind sa acopere o parte din cererea pietei din Bucuresti.



In paralel cu aceste activitati din dorinta de a veni in intampinarea cerintelor clientilor dar si pentru a oferi servicii post vanzare cat mai bune am dezvoltat si activitatea de service stingatoare, ignifugare, asistenta tehnica, instruire personal, proiectare, realizare protectie si detectie PSI si protectie antiefractie. Produsele si serviciile noastre se adreseaza in principal firmelor de constructii si instalatii, dar si institutiilor publice, regiilor autonome, etc.

In prezent Gecomar este certificata ISO 9001:2015 , ISO 14001:2015 , OHSAS 18001:2007 si ofera toata gama de materiale PSI: stingatoare (inclusiv NOVEC 1230 – sistem eco-inteligent anti-incendiu), sprinklere, furtune, pulberi, spumanti, echipamente de protectie PSI, automate de control si semnalizare ACS-uri, sisteme de alarmare si detectie incendii, hidranti de interior/exterior, produse de instalatii: coturi, flanse, teuri, teava si robineti industriali intr-o gama foarte variata.

Concretizarea efortului nostru

In prezent efortul nostru se concentreaza pe asigurarea unei calitati a produselor si serviciilor oferite clientilor nostri, in conditiile unor preturi optime si prin alegerea solutiilor specifice fiecarui proiect in parte .

Experienta acumulata in timp, alaturi de clientii nostri ne face sa privim cu optimism spre provocarile si standardele viitoarei Romanii europene.

Comanda la :

021 36 15 317

Suna acum
Locatie