Despre noi

Gecomar a fost fondata in anul 1994, avand ca profil principal de activitate comercializarea produselor PSI Dintre clientii nostri enumeram: ANCONI, ARCONI, ERBASU, ROTARY, BADUC, REGIILE AUTONOME RADET, SNCFR, DISTRIGAZ, companii hoteliere ca LIDO, Continental, Capitol.
Campania GECOMAR a fost fondata in 1994 ca un business de familie, avand ca profil comercializarea produselor ce tin de prevenirea si stingerea incendiilor (PSI). Printre primele firme din domeniu din Bucuresti, GECOMAR isi doreste sa puna la dispozitia clientilor produse PSI de inalta calitate, avand standardele CE si EN toata gama de materiale PSI: stingatoare de incendiu (inclusiv NOVEC 1230 - sistem eco-inteligent anti-incendiu), sisteme de stingere pentru bucatarii profesionale, sprinklere, furtun PSI, pulberi, spumanti, echipamente de protectie PSI, automate de control si semnalizare ACS-uri, sisteme de alarmare si detectie incendii, hidranti de interior/exterior, produse de instalatii: coturi, flanse, teuri, teava si robineti industriali intr-o gama foarte variata. Alaturi de acestea, ne remarcam prin servicii PSI, care au rolul de a completa intreaga gama de produse PSI oferite de firma noastra.

In prezent efortul nostru se concentreaza pe asigurarea unei calitati a produselor si serviciilor oferite clientilor nostri, in conditiile unor preturi optime si prin alegerea solutiilor specifice fiecarui proiect in parte . Experienta acumulata in timp, alaturi de clientii nostri ne face sa privim cu optimism spre provocarile viitoare.

Suna acum
Locatie